Bildningsförvaltningen, Vedum skola

Vara kommun, med cirka 16 000 invånare, ligger mitt på den bördiga västgötaslätten. Här finns det goda livet, hos oss är alla välkomna och här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden!
Vårt mod och vår inneboende styrka är en stark drivkraft i vårt arbete och för vår framgång. Vara vågar! Vi satsar på utveckling som stärker såväl kommunen som hela Skaraborg och vi investerar för kommande generationer. Vi prioriterar värdet av att arbeta utifrån uppsatta mål och visioner, personlig utveckling, kontinuerligt lärande i en god arbetsmiljö och ett tillitsbaserat ledarskap. Tillsammans gör vi varandra bra!

Vara kommun ligger på den vidsträckta slätten mitt i Västergötland. Vara kommun har ca 15.700 invånare och kommunen som arbetsgivare har ca 1300 anställda. Vår personalidé bygger på ledarskap, kompetens och delaktighet. Kompetens är en av grundbultarna för att nå framgång. I Vara kommun betonas: Värdet av att arbeta tillsammans i arbetslag med uppsatta mål och visioner, personlig utveckling och kontinuerligt lärande i en god och hälsosam arbetsmiljö. Kommunövergripande utvecklingsinsatser för alla medarbetare samt ett decentraliserat arbetssätt med utrymme för enskilda initiativ och samverkan över förvaltningsgränserna.

Beskrivning
Vedums skola har ca 160 elever F-6. Lärarna arbetar åldersintegrerat 1-3 och 4-6. Skolan har den lilla enhetens fördelar i form av nära kontakt mellan lärare och elever, men är tillräckligt stor för att ha ett dynamiskt arbetsklimat.

Arbetsuppgifter
Modersmålsundervisning och studiehandledning i rumänska. 

Kvalifikationer
Du har en utvecklad språklig medvetenhet i rumänska och i det svenska språket.

Du är pedagogiskt kunnig

Du är insatt i svenska skolsystemet

Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Du är flexibel, har en positiv elevsyn, du är lösningsinriktad och tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning enl.gällande kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60-100 %
Ort Vedum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/238
Kontakt
  • Åsa Kåryd/Tf.rektor, 0512-310 55
Facklig företrädare
  • Ann Norberg, Lärarförbundet, 0512-138 83
Publicerat 2017-08-24
Sista ansökningsdag 2017-09-13

Tillbaka till lediga jobb