Socialförv., Omsorgen kring personer med funktionsnedsättning, Johan Brink

Vara kommun, med cirka 16 000 invånare, ligger mitt på den bördiga västgötaslätten. Här finns det goda livet, hos oss är alla välkomna och här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden!
Vårt mod och vår inneboende styrka är en stark drivkraft i vårt arbete och för vår framgång. Vara vågar! Vi satsar på utveckling som stärker såväl kommunen som hela Skaraborg och vi investerar för kommande generationer. Vi prioriterar värdet av att arbeta utifrån uppsatta mål och visioner, personlig utveckling, kontinuerligt lärande i en god arbetsmiljö och ett tillitsbaserat ledarskap. Tillsammans gör vi varandra bra!

Beskrivning

Johan Brink är en gruppbostad i Vara där insatsen bostad med särskild service för vuxna enligt LSS verkställs. Det bor för närvarande 5 vuxna personer i gruppbostaden i varierande åldrar. Arbetsgruppen består av 9 personal.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att vara behjälplig och stödjande för de boende med den dagliga livsföringen, såsom omvårdnad, kommunikation, praktiska göromål och fritidsysselsättningar. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg samt jourtjänstgöring natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är att ha arbetat med personer med intellektuell funktionsnedsättning och autismspektrumdiagnoser samt personer med demensproblematik.

Du är lugn och trygg, har förmåga att ta egna initiativ och planera det dagliga arbetet. Du kan arbeta självständigt likväl som i grupp samt bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du har datorvana och goda kunskaper i svenska språket då kommunikation och dokumentation är ett kontinuerligt inslag i arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information till sökande

Vara kommun tillämpar årsarbetstid med önskad sysselsättningsgrad. Ange i din ansökan önskad sysselsättningsgrad.

Rekrytering kommer att påbörjas under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 170925 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40-100%
Ort Vara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/242
Kontakt
  • Ulrika Dahlberg, Resultatenhetschef, 0512-318 59
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare, via kommunens växel, 0512-310 00
Publicerat 2017-08-29
Sista ansökningsdag 2017-09-19

Tillbaka till lediga jobb